Loading...

FÖR DIN HÄLSA OCH VÅR PLANET

100% PLASTFRITT · 100% VEGAN · RENA TILLSKOTT

289kr

I lager

Loading...

Beskrivning

MSM med C-vitamin och Piperin.

MSM är en organisksvavelförening som förekommer naturligt i kroppen. Svavelsammansättningen stödjer kroppens egna produktion av kollagen och elastin som gör huden fylligare samt stärker håret och naglarna men också för att upprätthålla ledfunktioner och rörlighet.

Vi har valt att kombinera MSM med Piperin och C-vitamin för att hjälpa kroppen med upptaget av MSM men också för att ge ytterligare stöd för kollagenbildning. Piperinet i svartpeppar kan öka näringsupptaget i tarmslemhinnan. Framför allt ökar upptaget av mineraler och vitaminer. Piperin är dessutom skonsamt mot magen. C-vitaminen bidrar till kollagenbildning och för immunsystemets normala funktion.

 

Innehåll: 150 Vegetabiliska kapslar

Ytterligare information

Användning:

1-6 kapslar per dag.
Börja med lägsta dosen och 1 kapsel per dag och öka dosen med en kapsel i veckan tills du kommer upp till max dos. Dela gärna upp doseringen så du tar tex 3 kapslar på morgonen och 3 kapslar på kvällen.

Ta kapseln med ett glas vatten eller juice. Har du svårt att svälja kapseln går det utmärkt att ta isär kapseln och strö innehållet över mat eller dryck.

Rekommenderad dos bör ej överskridas.

Innehåll:

MSM 100 % organiskt svavel. (Metylsulfonylmetan av högkvalitativ OptiMSM®) HPMC (kapselskal, struktur), mikrokristallin cellulosa (fyllnadsmedel), kalcium-l-askorbat, magnesiumstearat (smörjmedel), Svartpepparextrakt (Piper Nigrum L., torkad frukt)

Kapseln är vegetabilisk och är gjord av Cellulosa.

Märke

Wissla of Sweden

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”MSM”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kategorier: , Etiketter: ,