Aging

Anti-age, att förebygga åldrande


När det gäller hudens åldrande pratar vi mer omfattande om livsstil och hur vi behandlar vår hud. Givetvis också ärftlighet. Att förhindra åldrande är något vi jobbar aktivt med och detta görs med fördel redan från 25års ålder.

Varför så tidigt undrar du? Redan som 25-åring börjar cellernas aktivitet att gå ner och därför börjar vi se våra första ålderstecken redan då. Alltifrån hur mycket man tränar, vad man äter, hur du smörjer dig mm påverkar din huds yttre. Huden är kroppens största organ och reflekterar vad vi utsätter vår kropp för.

Att jobba med befintliga linjer/rynkor kräver mer tid och tyngre behandlingar än att jobba förebyggande. Anledningen är att vi måste få igång cellernas aktivitet vid specifika områden som oftare utsätts för tex mimiska rörelser.
Olika hudtyper med olika ärftlighet åldras naturligtvis på olika sätt därför är det av största vikt att man använder rätt hudvårdsrutin hemma.

Rätt produkter för Dig är A och O för att kunna bygga en hållbar och vacker hud.

Behandlingar som hjälper att förebygga åldrande:

Microneedling
Kemisk peeling
Spa of Sweden Signature Treatment
Mesoterapi
Hot and cold
LED-mask
Biologique Recherche
Enzymterapi

Behandlingar med hudföryngrande egenskaper:

Microneedling – djupare behandlingar eller i kombination med varandra
Laser
Biologique Recherche i kur med hemvård
Mesoterapi och microneedling
Kemisk peeling TCA
Plasmaljus

Tänk på att alla behandlingar ger olika resultat och behöver göras olika många gånger. Om du aktivt vill jobba bort ålderstecken bör i vissa fall flera behandlingar kombineras till en eller läggas omlott om varandra för att uppnå bästa resultat.
Det är inte lätt att välja rätt i vår behandlingsbank då vi är mycket breda inom hudvård och resultatinriktad hudvård därför rekommenderar vi att Du bokar en kostnadsfri konsultation innan du kommer på en första behandling.