Spa Of Sweden
Om Oss

Spa of Sweden Medical är ett modernt och nytänkande företag med fokus på resultatinriktade och förändrande behandlingar. Vi vill inte bara lägga fokus på den yttre skönheten därför kombinerar vi medicinsk hudvård med klassisk massage och djupt avslappnande behandlingar för att få en holistisk upplevelse. Det viktiga för oss är att Du ska få de resultat Du önskar samt att ge dig det lilla extra. Vi jobbar med dokumentering och fotografering av våra behandlingar för att garantera ett resultat. I samarbete med Lilian Setic erbjuder vi även injektionsbehandlingar.
Vi har ett stort och brett sortiment och förväntar oss inte att Du som kund ska veta exakt vad allt är och innebär, därför har vi Kostnadsfria konsultationer.  Du berättar för oss vad Dina förväntningar är och vi lägger tillsammans upp en behandlingsplan med hemvård rådgivningar för att optimera dina resultat.
Vår personal är högt utbildad och vi satsar mycket på vidareutbildningar för att alltid ge dig det bästa i branschen. Vi är SHR-godkända auktoriserade hudterapeuter samt spa-terapeuter.

Daniella Baptista

Ägare av Spa of Sweden, hud- och spaterapeut

Företaget startade 2008 och har sedan dess varit i ständig utveckling. Jag, Daniella kom in i bilden sommar 2013 när jag flyttade till Luleå från Stockholm där jag är född och uppvuxen. Sedan min start på Spa of Sweden har lagt ner min själ i företaget. Hudvård har jag alltid haft nära hjärtat då jag själv har haft mycket problem med min hud. Jag har gått utbildning på Yrkeshögskolan för Hudvård och Spa under ett år och tre månader samt tagit diverse vidareutbildningar för att fördjupa mig mer i hudens värld. Med det internationella diplomet CIDESCO Min målsättning är att Du som kund ska komma hit och få hjälp oavsett vad dina behov är. Min styrka är medicinsk hudvård och vaxning, jag älskar att jobba med resultat!

E-post: daniella@spaofsweden.se

Daniella Baptista

Linda Andersson

Hudterapeut

Jag är 26 år gammal från Luleå och är en auktoriserad hud- och spaterapeut som utbildade mig på Yrkeshögskolan för hudvård och spa i Stockholm 2015 och har det internationella diplomet CIDESCO.
Har arbetat på Spa of Sweden sedan 2017 och trivs superbra!
Jag älskar att göra behandlingar som ger dig resultat, till exempel Dermapen, tatueringsborttagning och kemiska peelingar.

Linda Andersson

Anette Iversen

Hudterapeut

Jag, Anette är auktoriserad Hud och Spa terapeut. Jag tog min examen vid Yrkeshögskolan för hudvård och spa i Stockholm i februari 2018 och har även stolt genomförd den internationella eksemen, Cidesco.

Jag kommer från norra Norge men har varit bosatt i Sverige sedan 2009 och har nu mitt dröm jobb på Spa of Sweden.
Jag brinner för det här yrket och älskar att ta hand om människor. Jag har ett stort intresse för avancerad hudvård och resultatinriktade behandlingar. Total närvaro och noggrannhet och är något som jag lovar dig som kund.

Värmt välkommen!