Alla förtjänar skönhet,
unna dig det bästa

En kund, ett samarbete

Besök oss på Spa of Sweden för avslappnande och renande skönhetsbehandlingar.

Hos oss är du alltid välkommen.

Daniella Baptista

Ägare av Spa of Sweden
Hud- och spaterapeut

Daniella kom in i företaget 2013 när hon flyttade till Luleå från Stockholm. Hon har lagt ner sin själ i företaget och utvecklat det till vad det är idag. Hennes inspiration till hudvård och behandlingar kommer från hennes egna erfarenheter från uppväxten. Hennes målsättning är att varje kund ska kunna komma och få hjälp oavsett behov.

daniella-1

Linda Andersson

Hudterapeut

Linda är 26 år gammal från Luleå. Hon tog examen vid Yrkeshögskolan för hudvård och spa i Stocklholm 2015. Linda har arbetat på Spa of Sweden sedan 2017 och trivs superbra! Hon älskar behandlingar som snabbt ger visuella resultat.


linda-1

Anette Iversen

Hudterapeut

Anette tog sin examen vid Yrkeshögskolan för hudvård och spa i Stockholm 2018. Från norra Norge flyttade hon till Sverige och har nu sitt drömjobb på Spa of Sweden. Hon brinner för yrket och älskar att ta hand om människor.


anette-1

Jobba hos oss

Är du utbildad hudterapeut, massör eller spa-terapeut?

Vi söker dig som tillsammans med oss vill växa och utvecklas på din arbetsplats. Vi jobbar med toppkvalité där service och kunskap är A och O. Alla kunder är viktiga och allt vi gör ska ha en tanke.

Vi går ständigt på fortbildningar så en hunger för att veta mer är ett krav.

Du ska gilla att jobba i team och ha en god känsla för att känna in din kund. Allt handlar om att skräddarsy lösningar till kunder som kommer in med olika problem.

Låter detta som jobbet för dig?

Skicka in din ansökan till oss och motivera varför just Du ska ha en anställning hos oss!


Recensioner

Spa Of Sweden har det jag gillar – rena fräscha lokaler, en bra blandning av klassiska och nyskapande behandlingar. Bäst av allt är ändå personalen – kunniga och professionella, glada och trevliga. Enda nackdelen är nog att man inte vill gå hem.

Camilla

Bästa stället i stan! Alltid nöjd, alltid proffsiga råd och glatt bemötande 🙂 ni är grymma. Skulle kunna skriva massa mer! Ni är helt enkelt bäst!!

Pernilla

Känner mig alltid proffsigt och personligt bemött. Stort och varierat utbud av behandlingar, med såväl traditionella behandlingar till nyheter. Springer alltid in med andan i halsen men blir totalt avslappnad i den lugna miljön.

Annika

Det bästa med Spa of Sweden förutom deras fina kundbemötande är att man kan känna sig trygg i att deras konsultationer stämmer bra och att deras behandlingar utförs med stor professionalitet då de har en gedigen utbildning som hudterapeuter och ständigt håller sig ajour med nya behandlingar! Jag har haft väldigt mycket problem med min hy, både finnar och acneärr men tack vare DermaPen-behandlingen som jag än så länge bara gjort tre ggr har acneärren redan börjat reduceras och jag har inga finnar! Min hy ser strålande ut!

Evelina
Copyright © Alla rättigheter reserverade.

Powered by

Lägg till din rubriktext här