Jobba hos oss!

Är du utbildad hudterapeut, massör eller spa-terapeut?

Vi söker dig som tillsammans med oss vill växa och utvecklas på din arbetsplats. Vi jobbar med toppkvalité där service och kunskap är A och O. Alla kunder är viktiga och allt vi gör ska ha en tanke.

Vi som jobbar här går ständigt på fortbildningar, så att du har en hunger efter att veta mer är ett krav.

Du ska gilla att jobba i team och ha en god känsla för hur du skall känna in din kund. Allt handlar om att skräddarsy lösningar till kunder som kommer in med olika problem.

LÅTER DETTA SOM JOBBET FÖR DIG?

Skicka in din ansökan till oss och motivera varför just Du ska ha en anställning hos oss!

Boka videokonsultation

Välkommen! Här kan du skicka in din förfrågan om en genomgång av din produkt vid köp. Fyll i informationen till höger så återkommer vi till dig snarast.

För dig som tidigare inte använt Biologique Recherche rekommenderar vi en konsultation hudvård online eller fysisk konsultation med scanning av huden. Dessa bör följas upp efter 6-12 månader. Detta för att skapa en personlig effektiv behandlingsplan och säkerställa ditt val av produkt. Kontakta våra specialister redan idag!

Tack på förhand!

Boka videokonsultation

  Hitta till oss

  Alla förtjänar skönhet.

  Unna dig det bästa!

  Boka tid
  Smedjegatan 10, Luleå
  010-7979390

  Daniella Baptista

  Ägare av Spa of Sweden
  Hud- och spaterapeut
  Gesällbrev och mästarbrev

  Daniella kom in i företaget 2013 när hon flyttade till Luleå från Stockholm. Hon har lagt ner sin själ i företaget och utvecklat det till vad det är idag.
  Hennes inspiration till hudvård och behandlingar kommer från hennes egna erfarenheter från uppväxten. Målsättningen är att varje kund ska kunna komma och få hjälp oavsett behov.
  Idag tar Daniella inte emot nya kunder utan enbart stammisar.

  Linda Andersson

  Auktoriserad Hudterapeut
  Gesällbrev

  Mammaledig!
  Linda är född och uppvuxen i Luleå. Hon tog examen vid Yrkeshögskolan för hudvård och spa i Stockholm 2015. Linda har arbetat på Spa of Sweden sedan 2017 och trivs superbra!
  Hon brinner extra mycket för laserbehandlingar och avancerade behandlingar som ger dig resultat.

  Adrien Ferencz

  Nagelteknolog

  Utbildad nagelteknolog med diplom 2010 och har sedan dess jobbat på bla Malta innan hon 2020 flyttade till Luleå. Med lång erfarenhet är du i trygga händer hos Adri. Hela vägen från Ungern till Norrbotten njuter Adri av Luleås fridfulla tempo och natur.

   

   

   

  Justina Kumpyte

  Studerande Sjuksköterska