BIOLOGIQUE RECHERCHE

Vi på Spa of Sweden tillsammans med några få utvalda spa och kliniker i Sverige jobbar med detta högkvalitativa märke. Behandlingarna och produkterna skräddarsys efter din Skin Instant så du får maximala resultat efter varje besök hos oss.
Vi startar alltid med en gedigen genomgång av din hud med Skin Instant Lab. Under en SIL (Skin Instant Lab) lär vi oss mer om din livsstil och hur din hud fungerar. Vi mäter fukt, spänst, pigmentering, talgproduktion och hudens naturliga skydd (TEWL).

Gör man dessa mätningar över tid kan vi se hur din hud förändras och förbättras med Biologique Recherche. Efter att analysen är gjort så kan vi tillsammans sätta ut mål och göra någon eller några av dessa behandlingar:

SOIN LISSANT

En reparerande fuktboost med bidrottninggelé, hyaluronsyra, silkextrakt och naturliga aminosyror. De aktiva ingredienserna kombineras med dränerande, formande och pulserande tekniker i en unik massage. Huden får en jämn färg och struktur. Kindbenen blir definierade, ögonen öppnas upp, torrhetslinjer suddas ut och huden får glödande lyster. Denna behandling passar alla, även den känsligaste.

LIFT C.V.S

Naturligt ansiktslyft med manuell microdermabrasion. Silke, mjölksyra, aminosyror och microkristaller av alger stärker, exfolierar och skulpterar ansiktet. Intensiv teknik och djupare exfoliering. Passar dig med keratinerad hud eller dig som vill ha en djuprengöring av huden samtidigt som man jobbar anti-age. Ger otrolig lyster.

SECONDE PEAU

En innovativ behandling som alternativ för ”fillers” – utan nålstick. Med en revolutionerande elektroteknik skapas ett fiber-plåster bestående av 80% hyaluronsyra. Dessa plåster appliceras sedan strategiskt på linjer/rynkor tillsammans med en lotion. Behandlingen påskyndar hudens läkningsprocess som genast ger ett synligt, hållbart resultat. Vid upprepade behandlingar i kur förlängs och förstärks effekten av behandlingen.

SOIN MC 110

En ”plumpande” behandling som höjer cirkulationen och cellförnyelsen i huden. Mjölksyra, citronsyra och salicylsyra exfolierar huden skonsamt och effektivt. Tillsammans med phytoplankton ifrån havet skapas en tillfällig inflammation som gör att huden drar åt sig vätska – ”plumping”. Det ger fyllighet och stimulerar huden till förnyelse.

VIP O2

Biologique Rechereches oxygenating complex hjälper huden att syresättas och detoxas från fria radikaler. Behandlingen hjälper huden att andas och fungera optimalt igen.
Ger huden en fräsch lyster med en hälosam renhet.