Biologique Recherche

Detta högkvalitativa märke kommer ge dig vad din hud behöver. Med kallpressade botaniska, animaliska och marina ingredienser känns huden som ny! Med en noggrann och innovativ metod skräddarsys behandlingen efter din huds tillstånd vid varje enskilt tillfälle.

SOIN RESTRUCTURANT ET LISSANT 
En reparerande fuktboost med bidrottninggelé, hyaluronsyra, silkextrakt och naturliga aminosyror. De aktiva ingredienserna kombineras med dränerande, formande och pulserande tekniker i en unik massage. Huden får en jämn färg och struktur. Kindbenen blir definierade, ögonen öppnas upp, torrhetslinjer suddas ut och huden får glödande lyster. Denna behandling passar alla, även den känsligaste.

SOIN MC 110
En ”plumpande” behandling som höjer cirkulationen och cellförnyelsen i huden. Mjölksyra, citronsyra och salicylsyra exfolierar huden skonsamt och effektivt. Tillsammans med phytoplankton ifrån havet skapas en tillfällig inflammation som gör att huden drar åt sig vätska – ”plumping”. Det ger fyllighet och stimulerar huden till förnyelse.

SECONDE PEAU
En innovativ behandling som alternativ för ”fillers” – utan nålstick. Med en revolutionerande elektroteknik skapas ett fiber-plåster bestående av 80% hyaluronsyra. Dessa plåster appliceras sedan strategiskt på linjer/rynkor tillsammans med en lotion. Behandlingen påskyndar hudens läkningsprocess som genast ger ett synligt, hållbart resultat. Vid upprepade behandlingar i kur förlängs och förstärks effekten av behandlingen.

Boka tid idag!