Massage

Har du ett stillasittande eller statiskt jobb? De flesta idag sitter vid datorn flera timmar om dygnet och musklerna får inte den stimulans som behövs. Detta gör att musklerna i rygg och nacke ofta blir spända och korta. Till slut bildas det triggerpunkter i dessa områden om de inte behandlas eller får vila. Musarm och huvudvärk är något som är vanligt pga spända och trötta muskler. Även om man tränar mycket kan man behöva hjälp med att få musklerna att slappna av. Slaggämnen frigörs och vill ut ur kroppen så att vara öm i det partiet man kan behandlat är fullt normalt. Det som är viktigt är att dricka ordentligt med vatten efter kroppsbehandlingar.

När du får massage så utsöndras ett lugn & ro-hormon som ger dig en känsla av välbefinnande. Du blir lugnare, sover bättre och stärker ditt immunförsvar.

Massagen vi utför löser upp och motverkar muskelspänningar. Förebygga besvär eller behandla direkta problem, oavsett så är det en investering i Din hälsa. Rekommenderat att gå med 4-6 veckors mellanrum. Kom gärna 10 minuter innan din behandling så du hinner dricka ett glas vatten och slappna av.

Klassisk Svensk Massage
595:-/25min
995:-/50min

Djupgående och läkande massage med mjuka händer. Här bearbetas musklerna genom strykningar och knådningar. Minskar spänningar och värk i musklerna samt svullna leder. Mycket avslappnande och lugnande för sinnet
Kan endast bokas via mejl eller telefon.

Deep Tissue Muscle Massage
795:-/30min
1195:-/60min

Djupgående harmonisk akupressurmassage. Härligt avslappnande massage för ömma, trötta muskler. Njut av en dynamisk mix av essentiella oljor som mjukar upp spänningar och ger maximal avkoppling för alla sinnen.
Kan endast bokas via mejl eller telefon.