Permanent hårborttagning

Vi på Spa of Sweden drivs av att leverera solklara resultat därför arbetar vi med ledande apparatur inom den kosmetiska industrin.

Detta ger oss möjligheten att skräddarsy varje behandling med justerbar energi, pulslängd och följd för ökad effektivitet samt säkerhet.

Indikationer för denna behandling är att din hud är ljus och håren är mörka. Har man kraftig hårväxt eller ljusare strån så krävs det fler behandlingar.

Information om hur behandlingen går till, antal behandlingar, pris och vad man ska tänka på innan/efter får ni vid bokning av konsultation. Vid behandling av flera områden erhålls rabatt!
Diodlaser med maximal effekt, stor variation av våglängder och SmoothPulse-läge

Den enastående diodteknologin med en våglängdskombination av 810/940 nm, variabel pulslängd och det högeffektiva kylsystemet garanterar säker behandling av alla hudtyper med denna diodlaser. Med en effekt på upp till 5,000 watt och en spotsize på hela 10 cm2 möjliggör MeDioStar diodlaser också en än djupare penetration för att komma åt djupt inbäddade hårsäckar. SmoothPulse-läget tillåter korta pulser med en hög frekvens på upp till 20 Hz. Alla dessa funktioner gör behandlingen mer effektiv, snabbare och mildare än någonsin tidigare.