EM Sculpt – Reducera fett och bygg muskler!

För en bättre kropp utan ansträngning – Vill du bygga muskler och bränna fett?

Gör det omöjliga möjligt!
En behandling innebär att du utför ca 20 000 muskelkontraktioner, helt omöjligt att uppnå samma resultat på gymmet. Du har ingen återhämtningstid och det är den enda behandlingen i världen som både bygger muskler och reducerar fett. Helt unikt!

Teknologin HIFEM:
Tackvare HIFEM®-tekniken framkallas muskelkontraktioner till 100%, något som vi inte kan uppnå via frivilliga sammandragningar. När kroppen utsätts för dessa så måste muskelvävnaden anpassa sig och den svarar genom ombyggnad av dess inre struktur. Metabolismen i det behandlade området ökar kraftigt och det ger otroliga resultat i både fettreducering samt muskeluppbyggnad.

EMSCULPT är den första och enda icke-invasiva kroppsskulpterings-maskinen som behandlar både muskler och fett samtidigt. 

EMSCULPT är den världsunika metoden som både bränner fett och bygger muskler utan ingrepp i kroppen. Som enda produkt i världen i sitt slag är den godkänd av amerikanska läkemedelsverket FDA.

En kur om fyra behandlingar med EMSCULPT, minskar i snitt fettmängden med 19 procent och ökar muskelmassan med 16 procent.

Behandlingsområdena är mage, stuss och lår. 

Metoden är vetenskapligt bevisad säker och effektiv i 15 kliniska studier och skyddas av fyra patent.

En halvtimmesbehandling med EMSCULPT motsvarar 20 000 situps eller benlyft. 

 • EMSCULPT skapar ett elektromagnetiskt fält som tränger igenom huden för att påverka muskelvävnaden och fettdepåer
 •  Energin producerar nästan 20 000 muskelkontraktioner per behandling. Allt detta medan du ligger på en säng och slappnar av under behandlingen
 •  EMSCULPT är icke-invasiv och är inte baserad på värme eller kyla. Det finns med andra ord inga risker för brännskador, ärrbildning eller svullnad.


  Kontraindikationer:
  Pacemaker
  Gravida eller ammande
  Hjärtinfarkt eller svagare hjärta
  Implantat i kroppen
  Cerebrovaskulär sjukdom (stroke)
  Hjärnskador eller tidigare hjärnoperationer


  EMSCULPT är medicinskt CE-märkt och FDA-godkänd. 

 

 

This entry was posted in . Bookmark the permalink.