Loading...
Acticlear Foam Cleanser

Elixir Cosmeceuticals är en hudvårdsserie utvecklat av norska hudläkare, serien innehåller höga koncentrationer av aktiva ingredienser.

435kr

I lager

Loading...

Beskrivning

Acticlear Foam Cleanser är en effektiv rengöring som avlägsnar smuts och överskott av talg. Lämplig för fet och oren hud. Rengöringen innehåller mandelsyra och PHA-syra som också kan användas för att förstärkande effekten av andra Elixir-produkter. Den är skonsam mot huden. Den går bra att använda på kroppen, mot till exempel orenheter på överkropp eller rygg.

 

Hudtillstånd: Grov hud, Torr, Keratosis Pilaris

Aktiva ingredienser:
PHA – Exfolierar
Mandelsyra – Rengör

Textur: Foam
Storlek: 150ml

Mer information

Användning:

Acticlear Foam Cleanser kan användas enskilt eller som en del av ett hudprogram. Ett pump av rengöringen masseras på fuktad hud morgon och kväll, tvätta noggrant av med ljummet vatten. Undvik kontakt med ögonen. För vissa kan 2 gånger per dag bli lite för mycket, anpassa det efter hudtyp och reaktion.

Innehåll:

Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Gluconolactone, Mandelic acid, Olive oil PEG-7 esters, Glyceryl laurate, Sodium Chloride, Niacynamide, Polyglyceryl-3 PCA, Hyaluronic acid, Glycerin, Disodium edta, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin

Märke

Elixir

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Acticlear Foam Cleanser”

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Artikelnr: 7090047160105 Kategorier: , , , Etiketter: , , , , , , ,