Tatueringsborttagning

Du är inte ensam om att ångra en tatuering. Med lång erfarenhet och säkerhet har vi behandlat många som inte vill ha kvar sin tatuering. Vi erbjuder den senaste tekniken, mest effektiva och säkra gällande blekning av tatuering. Därför är vi ledande i Norrbotten med tatueringsborttagning.

Konsultation ska alltid ske innan behandling påbörjas. Då sätter vi pris samt berättar mer djupgående om hur behandlingen går till.

Priset varier beroende på färg , färgfabrikat, din hudtyp, djup på tatueringen, placering, ålder och storlek men utgångspriset är från 1000kr

Yag-lasern vi använder är väl beprövad och internationellt dokumenterad. Lasern skickar ut kraftiga ljus-pulser som slår sönder bläckpigmentet i huden så att färgen avlägsnas. Vanligast är att man utför 4-15 behandlingar och det är mycket viktigt att låta huden läka mellan behandlingarna, ca 6 veckor.

Tre våglängder och unik mixedteknologi med NanoStar® C MT
NanoStar® C är en av de högsta kategorierna inom NanoStar-familjen®. Det är en verklig revolution tack vare dess tre våglängder.  NanoStar® C MT är dessutom utrustad med den innovativa Mixed-Technology. De tre olika våglängderna (694 nm, 1064 nm, 532 nm) kan levereras individuellt, sekventiellt eller samtidigt, vilket garanterar hög flexibilitet under den kliniska behandlingen. Detta understryker enhetens unika karaktär och möjliggör effektiva behandlingar, inte bara för flerfärgade tatueringar och pigmenterade lesioner, utan också föryngringsprocesser.

Upp till tre våglängder
NanoStar® C ger idealiska resultat för resistenta färger som mörkblå och svart. NanoStar® C MT är också ett bra val: Till exempel kan denna laser blanda 694 nm och 1064 nm för hudpigmenteringsbehandlingar och 694 nm och 532 nm för ytliga pigment. NanoStar® C och NanoStar® C MT kommer att arbeta med hög effektivitet samtidigt som de ger maximal säkerhet för patienten.

Tillförlitlig teknik
NanoStar-familjen® har en modern design och använder den välkända Q-Switched-tekniken. Den automatiska spotdetekteringen gör att olika förhållanden på varje del av kroppen kan behandlas på ett snabbt, säkert och effektivt sätt.

Användarvänligt gränsnitt
– Stor och tydlig 10,4 tums LCD-pekskärm
– Stora knappar och symboler som är tydliga
– Mörk bakgrund för högre kontrast och färg briljans
– Tydliga linjer och rundade kanter,
– Olika inställningar möjliga för maximal flexibilitet