Loading...
Colostrum VG

Essentiella Serum från Biologique Recherche har den renaste formulan med minimum av konserveringsmedel. Deras aktiva ingredienser och korta peptider är utformade för att behandla specifika obalanser. Används ensamma eller blanda flera för din unika cocktail.

Logga in för att se pris

Loading...

Beskrivning

Colostrum VG har den högsta hydratiseringsnivån av alla Biologique Recherches fuktgivande essentiella serum, specifikt riktade mot uttorkad hud som saknar lipider. Detta intensiva lipidåterställande serum fungerar som en flytande kudde för att stärka hudbarriären. Det hjälper till att minska torrheten på ytan och bibehåller djupgående hudfuktighet.

Koncentrationen av fettsyrasammansättningen är identisk med den vi har i stratum corneum vilket ger formeln oöverträffade närande egenskaper. Med denna kombination av aktiva ingredienser och dess unika konsistens som liknar mjölk, hjälper denna emulsion till att bibehålla och återställa epidermis vatteninnehåll genom att återfukta och rekonstruera den saknade eller skadade skyddande lipidfilmen.

En intensiv lipidåterställande behandling som kommer att fungera som en flytande kudde för att stärka hudbarriären. Hjälper till att minska torrhet på ytan och bibehålla djup återfuktning i huden.

För dig som tidigare inte använt Biologique Recherche rekommenderar vi en konsultation hudvård online eller fysisk konsultation med scanning av huden. Dessa bör följas upp efter 6-12 månader. Detta för att skapa en personlig effektiv behandlingsplan och säkerställa ditt val av produkt för din Skin Instant. Kontakta våra specialister redan idag!

Skin Instant: Torr, fuktfattig

Ingredienser:
Luffa Olja – Återfuktande

Boka videokonsultation

Ytterligare information

Användning:

På rengjord hud, efter Lotion P50, appliceras 10 droppar över ansikte hals och dekolletage. Pressa ut droppar direkt på huden eller
i handflatan. Låt serumet sjunka in innan nästa serum eller applicering av kräm.

Innehåll:

WATER (AQUA), CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, SACCHARIDE ISOMERATE, GLYCERIN,
METHYLPROPANEDIOL, ETHYLHEXYL PALMITATE, HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM
ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, LUFFA CYLINDRICA SEED OIL, ALISMA ORIENTALE
EXTRACT, BIOSACCHARIDE GUM-4, CITRIC ACID, TOCOPHEROL, SORBITAN ISOSTEARATE,
ISOHEXADECANE, POLYSORBATE 60, CAPRYLYL GLYCOL, PHENYLPROPANOL,
PHENOXYETHANOL, SODIUM CITRATE, SODIUM HYDROXIDE, ETHYLHEXYLGLYCERIN.

Märke

Biologique Recherche

Storlek:

8ml, 30ml

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Colostrum VG”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *