Loading...
Serum Liposmose

Essentiella Serum från Biologique Recherche har den renaste formulan med minimum av konserveringsmedel. Deras aktiva ingredienser och korta peptider är utformade för att behandla specifika obalanser. Används ensamma eller blanda flera för din unika cocktail.

Logga in för att se pris

Loading...

Beskrivning

Sérum Liposmose passar utmärkt att använda på ögonområdet för att behandla svullnad samtidigt som den hjälper till att korrigera och skydda ögonområdet från yttre påfrestningar.

Ögonkonturen är ett mycket känsligt område, där överhuden är 5 till 7 gånger tunnare än resten av ansiktet. Vi blinkar mer än
10 000 gånger om dagen, med upp till 22 olika muskler. Ögonlocken är en av de mest rörliga ytorna i kroppen. I avsaknad av hypodermis är huden känsligare, vilket uppmuntrar till att det uppstår svullnad under ögonen. Vanligtvis förknippade med trötthet eller åldrande, kan deras utseende bero på hängande ögonlock, vätskeansamling eller ansamling av fett i vävnaderna.

Därför skapade Biologique Recherche Liposmose, en specifik lösning mot svullnad i ögonområdet. Speciellt utformad för överbelastade ögon, ger detta serum en långvarig effekt. Dess formel innehåller aktiva ingredienser med en trippel osmoregulatorisk, lipolytisk och stärkande effekt, för att hjälpa till att korrigera och skydda huden från yttre aggressioner. Flytande och extremt penetrerande är dess struktur idealisk för det ömtåliga området av ögonkonturen och ögonlocken.

Tips: Använd Cryo-sticks för att minska irritation, rodnad och inflammation i huden.

För dig som tidigare inte använt Biologique Recherche rekommenderar vi en konsultation hudvård online eller fysisk konsultation med scanning av huden. Dessa bör följas upp efter 6-12 månader. Detta för att skapa en personlig effektiv behandlingsplan och säkerställa ditt val av produkt för din Skin Instant. Kontakta våra specialister redan idag!

Skin Instant: Alla (Svullna ögon)

Ingredienser:
Rödalger är naturligt rikt på potassium som reglerar balansen mellan vatten och salt.

Boka videokonsultation

Ytterligare information

Användning:

Ta bort metallocket på serumet och applicera pipetten.
Pressa ut droppar direkt på huden eller i handflatan.
Applicera ett par droppar på huden runt ögonen. Se till att huden är rengjord innan applicering. Låt serumet sjunka in innan nästa serum eller applicering av kräm.

Massera gärna ögonområdet extra, använd cryosticks!

Innehåll:

WATER (AQUA), GLYCERIN, PROPYLENE GLYCOL, CAFFEINE, METHYLPROPANEDIOL,
ISONIACINAMIDE, BUTYLENE GLYCOL, TAPIOCA STARCH, MALACHITE EXTRACT, HYDROLYZED
RHODOPHYCEAE EXTRACT, ACETYL TETRAPEPTIDE-5, PALMITOYL OLIGOPEPTIDE, PALMITOYL
TETRAPEPTIDE-7, SODIUM LACTATE, ACACIA SENEGAL GUM, XANTHAN GUM,
HYDROXYPROPYL CYCLODEXTRIN, CARBOMER, 1,2-HEXANEDIOL, CYCLODEXTRIN,
POLYSORBATE 20, CAPRYLYL GLYCOL, SODIUM HYDROXIDE.

Märke

Biologique Recherche

Storlek:

8ml, 30ml

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Serum Liposmose”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Artikelnr: N/A Kategorier: , , , Etiketter: , ,