Loading...

Elixir Cosmeceuticals är en hudvårdsserie utvecklat av norska hudläkare, serien innehåller höga koncentrationer av aktiva ingredienser.

845kr

I lager

Loading...

Beskrivning

Acticlear är en lätt gelé som motverkar rodnad, ojämn pigmentering och oren hud. Innehåller 15 % azelainsyra, som är den mest använda ingrediensen i USA mot hudsjukdomen rosacea. Kan användas som serum för personer med pigmentförändring och torrt hudtillstånd. Utmärkt som serum i perioder när din hud har en benägenhet att få utbrott eller kvisslor. Passar normal hud, bra på grov hud, perfekt för män. Gelén har en lätt exfoliering, samtidigt som den tillför fukt och har antibakteriella egenskaper.

 

Hudtillstånd: Rosacea, Acne, Grov hud

Aktiva ingredienser:
Azeloglycine – Motverkar bildning av pormaskar, minskar rodnad

Textur: Gelé
Storlek: 60ml

 

 

Mer information

Användning:

Används varje kväll. Kan ge lätt torrhet i början. Använd gärna Niactil 4 % eller annan fuktkräm för att motverka torrhet. För optimalt resultat används Actilclear på kvällen och Niactil 4 % på dag. Kombinerat med solskydd, speciellt på sommaren.

Innehåll:

Aqua, Butylene Glycol, Diethylhexyl Carbonate, Potassium Azeloyl Diglycinate, Glycerin, Squalane, Ammonoium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Sodium Gluconate, Phenoxyethanol, pH:7,2-

Märke

Elixir

1 recension av Acticlear

  1. Erik Karlsson

    Funkar superbra, min Acne försvinner och huden ser fräsch ut.

Skriv en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras.