Loading...
Crème Verte Espoir A.R.

Intensiva krämer från Biologique Recherche är formulerade för en hud som kräver lite extra uppmärksamhet.

Logga in för att se pris

Endast 2 kvar i lager

Loading...

Beskrivning

Crème Verte Espoir A.R. förhindrar och minskar tecken på rosacea. Den verkar på trasiga kapillärer, vilket synligt minskar intensiteten av kronisk rodnad. Tack vare ett trippelskydd (klimat, värme, hudflora) hjälper denna kräm till att bevara huden mot yttre aggressioner för att begränsa reaktioner som orsakar diffus och tillfällig rodnad. Dess lipidåterställande plattform stärker huden, förbättrar dess kvalitet och minskar känsligheten. Skör och reaktiv hud känns omedelbart lugnare och hudfärgen återfår ett mer enhetligt utseende.

För dig som tidigare inte använt Biologique Recherche rekommenderar vi en konsultation hudvård online eller fysisk konsultation med scanning av huden. Dessa bör följas upp efter 6-12 månader. Detta för att skapa en personlig effektiv behandlingsplan och säkerställa ditt val av produkt för din Skin Instant. Kontakta våra specialister redan idag!

Skin Instant: Rosacea, Känslig

Textur: Beige kräm
Storlek: 50ml

Boka videokonsultation

Ytterligare information

Användning:

Applicera kräm som en hasselnöts storlek på rengjort ansikte, över hals och dekolletage. Massera in produkten med uppåtgående rörelser tills att produkten har absorberats helt.

Innehåll:

Kommer strax!

Märke

Biologique Recherche

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Crème Verte Espoir A.R.”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *